Stiri

Într-o dimineață, oamenii au ieșit pe balcon și au văzut cum blocul alăturat de 13 etaje se prăbușește, de parcă îl înghite pământul!

 

 

 

 

În urmă cu câțiva ani, în China, a avut loc o adevărată catastrofă: un bloc de 13 etaje, în care muncitorii realizau deja lucrările de finisare, s-a prăbușit pur și simplu. Construcția nu s-a dărâmat, ci s-a „culcat” efectiv la pămânat ca și cum i-ar fi fost tăiată temelia.

 

Imagine similară

 

Catastrofa a luat viața unuia dintre muncitori. Dar, din fericire, clădirea s-a prăbușit fără a afecta blocurile din vecinătate. Căderea acestui bloc nu a deteriorat nici măcar zona de utilități subterane. Cu toate acestea, locatarii di blocurile alăturate au fost imediat evacuați pentru a evita eventuale pierderi de vieți omenești.

 

Imagine similară

 

Investigațiile asupra accidentului au scos la iveală rezultate șocante, ca de exemplu abuzuri ale coordonatorilor de proiect. Experții sunt de părere că, în cele din urmă, clădirea s-a prăbușit din cauza lucrărilor necalificate la garajele subterane ale blocului.

 

Imagine similară

Iată ce se poate întâmpla când un bloc este construit în grabă, sute de oameni necalificați sunt angajați, iar încălcările și neregulile apărute pe parcurs sunt ignorate.

 

 

Sursa: Happy News