
Ingrediente:
- Chefir – 200 ml.
- Smântână – 4 linguri.
- Ou – 1 buc.
- Bicarbonat de sodiu – 0,5 lingurițe.
- Sare – 0,5 lingurițe.
- Făină – 250 g
- Brânză de vaci– 250 g
- Spanac – 40 g
- Ceapă verde – 30 g
- Ulei – pentru prăjit
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecați chefirul și smântâna. Bateți un ou, adăugați sarea și bicarbonatul de sodiu.
Cerneți făina și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
Adăugați brânza de vaci și amestecați bine.

Acum adaug spanacul și ceapa verde tocate mărunt, amestec până se omogenizează.

Încing uleiul într-o tigaie, îl întind cu o lingură și le prăjesc până se rumenește pe ambele părți.

Le duc la masă ca să-l savurez!

Pofta buna!














