Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Horoscopul lunii februarie. Să vedem cum stai cu dragostea, sănătatea și banii, în luna februarie!

 

 

 

 

Să vedem cum stai cu dragostea, sănătatea și banii, în luna februarie!

BERBEC

Scapi de datorii, dar trebuie sa-si gestioneze rational economiile. Pe de alta parte, pe plan amoros, in jurul datei de 11 februarie vei fi pus la incercare. Cu sanatatea stai bine.

TAUR

Cei din zodia Taur vor fi apreciati la locul de munca, dar orele peste program vor fi in detrimentul relatiilor amoroase si familiale. Totodata, ar trebui sa fie atenti la sanatate.

GEMENI

Vor avea parte de vesti bune. In a doua parte a lunii, si pe plan amoros, le va merge bine. Vor lua decizii importante, care schimba cursul amoros propriu si care-i pot bulversa, insa, pe termen lung, viata amoroasa va fi infloritoare. Nu trebuie să imprumute, pe nimeni, cu bani.

RAC

Acesti nativi se vor gandi mult la ei insisi, isi vor stabili obiectivele personale, le vor prioritiza si vor concepe planuri pentru atingerea acestora.

LEU

Pe plan familial, sunt sanse mari ca leii sa aiba grija de o ruda mai in varsta, din acest motiv, leii vor tanji, efectiv, dupa ore libere in care sa stea singuri si sa nu faca absolut nimic.

FECIOARA

Deschiderea pe care o vor avea in februarie va oferi fecioarelor si oportunitati amoroase. Totul va merge bine daca lasati ironia de-o parte. Vor cunoaste oameni noi si vor lega anumite prietenii care ii vor ajuta, in restul lui 2019, pe plan profesional.

BALANTA

Balantele se vor simti obosite, chiar daca nu au mai pierdut nopti si au dormit suficient. Este posibil sa primeasca o mostenire sau o suma de bani nesperata.

SCORPION

In cazul Scorpionilor starea de bine depinde de cum percep ei cealalta persoana si relatia. Deci este o chestiune de atitudine, nu de fapte.

SAGETATOR

Acesti nativi, la inceputul lui februarie, sunt imprastiati si bulversati. Vor reusi, totusi, sa se adune in a doua parte a lunii.

CAPRICORN

Luna februarie va fi, practic, revelatoare pentru Capricorni. Isi vor da, intr-un final seama, cum vor sa traiasca.

VARSATOR

Li se deschid orizonturile pe plan profesional si vor fi surprinsi de cata sustinere vor avea din partea unor oameni de la locul de munca.

PESTI

Este posibil sa ia niste decizii gresite la inceput de luna sau sa spuna niste lucruri pentru care vor fi trasi la raspundere si de care le va parea rau.

 

Sursa