Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Horoscop de Mos Nicolae. Zodiile care primesc ”nuielusa”

 

 

 

 

Moș Nicolae vine în fiecare an în noaptea dintre 5 și 6 decembrie. Mulți copii îl așteaptă cu sufletul la gură, dar tot la fel de multe femei își lustreiesc ghetele și le pun la ușă în întâmpinarea Moșului.

Anul acesta, 3 native nu au fost foarte cuminți, motiv pentru care Moș Nicolae le ocolește și le mai oferă o șansă la cadou abia anul viitor. În această iarnă, 3 zodii vor primi din partea Moșului doar câte o nuielușă, care să le arate cât de neascultătoare au fost pe tot parcursul acestui an.

Află dacă ești una dintre nativele care nu vor primi de la Moș Nicolae ceea ce și-au dorit:

Gemeni

Anul acesta nu ai ținut cont de sfaturile niciunui apropiat, iar Moș Nicolae a observat acest lucru. Ai avut unele probleme cu familia, din cauza încăpățânării tale greu de suportat, iar partea profesională a lăsat mult de dorit din cauza indiferenței, delăsării și lenei de care ai dat dovadă. În plus, ai renunțat la bărbatul care te iubea pentru un alt domn chipeș și foarte elegant. Prin urmare, Moș Nicolae va veni anul acesta la ușa ta cu… o nuielușă.

Leu

Ai renunțat la prieteni și ai dat cu piciorul multor relații prețioase, doar pentru bunăstarea relației cu iubitul. Ai renunțat foarte mult la tine, ai făcut doar pe placul partenerului, lucru care a fost aspru criticat de Moș Nicolae pe tot parcursul anului. Astfel, anul acesta vei găsi în ghete o nuia mare, pentru a fi mult mai cuminte în anul care urmează.

Scorpion

Ți-a plăcut mult să arăți tuturor cine ești, să-ți arăți superioritatea față de toți cunoscuții și să nu ții cont de sentimentele celor din jur. Ai luptat mult pentru atingerea țelurilor pe plan profesional, dar ai lăsat deoparte dragostea. Chiar dacă ai avut parte de o relație frumoasă, fericită, ai renunțat la aceasta, deoarece ai considerat că îți ocupă mult prea mult timp. Astfel, anul acesta vei primi din partea lui Moș Nicolae o nuielușă, pentru a-ți aduce la cunoștință faptul că atitudinea ta a lăsat de dorit pe parcursul întregului an.

 

 Sursa