
Ingrediente:
- ouă – 3 buc.;
- smântână – 3 linguri;
- brânză tare – 300 g;
- morcov – 1 buc.;
- sare – un vârf de cuțit;
- brânză topită – 3 buc.;
- bețișoare de crab – 240 g;
- usturoi – 2 căței;
- mărar – o grămadă
Mod de preparare:
Spargeți ouăle într-un bol, bateți-le cu sare. Adăugați smântâna în amestecul de ouă și amestecați bine.
Dați brânza și morcovii curățați de coajă pe o răzătoare fină, adăugați brânza și morcovii în amestec și amestecați.

Coaceți stratul la 180 de grade timp de 12 minute.
Pentru umplutură, dați bețișoarele de crab și brânza topită pe o răzătoare fină.
Tocați ierburile aromatice în amestecul de brânză și bețișoare.
Întindeți căței de usturoi tocați în umplutură, sărați masa.
Îndepărtați pergamentul de pe stratul de ou, întindeți umplutura de crab la suprafață.

Înfășoară umplutura într-o ruladă, apoi înfășoară rulada strâns în folie alimentară.

Trimitem ruloul la frigider pentru câteva ore.
Rămâne să tăiem ruloul în bucăți mici porționate.

Aceasta este o gustare neobișnuită de sărbători, fără tartele și bucăți de pâine.
Pofta buna!













