
Ingrediente:
Albușurile – 200 g;
Zahăr pudră – 280 g;
Amidon de porumb – 2 linguri;
Sare – un vârf de cuțit.
cremă:
Smântână 33% – 250 g;
Cremă de brânză – 250 g;
Zahăr – 3 linguri;
Fructe de pădure – 300 g.
Mod de preparare:
Bateți albușurile de ou cu sare timp de un minut, apoi turnați zahărul pudră și bateți timp de 10-15 minute până când amestecul devine alb și tare.
Este mai bine să folosiți zahăr pudră în loc de zahăr, astfel bezeaua va avea textura și consistența dorite.
Turnați amidonul de porumb în bezea, amestecați rapid.
Întindeți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, distribuindu-l pe toată suprafața.
Dacă doriți, presărați bezeaua cu fulgi de migdale.

Coaceți la 140-150 de grade timp de 25-30 de minute.
Întoarceți prăjitura fierbinte cu susul în jos și îndepărtați imediat hrănirea.

Pentru cremă, amestecați brânza de vaci cu smântâna și zahărul, bateți până obțineți o compoziție fină și stabilă.
Întindeți crema pe prăjitura răsturnată, acoperiți stratul de cremă cu fructe de pădure.
Rulați prăjitura cu cremă într-o ruladă, puneți-o la frigider pentru 1 oră.

Puteți folosi smântână și fructe de pădure pentru decor.
Este mai bine să decorați rulada înainte de servire.

Pofta buna!
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/hotuyu-na-vsi-svyata-merenhovyy-rulet-hosti-yoho-obozhnyuyut/
Sursa: Moldovenii.md













