Placinte si Rulade

Fac rulouri de bezea pentru fiecare sărbătoare, oaspeții mei le adoră. Desertul se dovedește a fi fraged și mătăsos

 

 

Fac rulouri de bezea pentru fiecare sărbătoare, oaspeții mei le adoră. Desertul se dovedește a fi fraged și mătăsos

 

Ingrediente:

Albușurile  ​​– 200 g;
Zahăr pudră – 280 g;
Amidon de porumb – 2 linguri;
Sare – un vârf de cuțit.

cremă:

Smântână 33% – 250 g;
Cremă de brânză – 250 g;
Zahăr – 3 linguri;
Fructe de pădure – 300 g.

 

Mod de preparare:

Bateți albușurile de ou cu sare timp de un minut, apoi turnați zahărul pudră și bateți timp de 10-15 minute până când amestecul devine alb și tare.

Este mai bine să folosiți zahăr pudră în loc de zahăr, astfel bezeaua va avea textura și consistența dorite.

Turnați amidonul de porumb în bezea, amestecați rapid.

Întindeți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, distribuindu-l pe toată suprafața.

Dacă doriți, presărați bezeaua cu fulgi de migdale.

Готую на всі свята меренговий рулет, гості його обожнюють

Coaceți la 140-150 de grade timp de 25-30 de minute.

Întoarceți prăjitura fierbinte cu susul în jos și îndepărtați imediat hrănirea.

Готую на всі свята меренговий рулет, гості його обожнюють

Pentru cremă, amestecați brânza de vaci cu smântâna și zahărul, bateți până obțineți o compoziție fină și stabilă.

Întindeți crema pe prăjitura răsturnată, acoperiți stratul de cremă cu fructe de pădure.

Rulați prăjitura cu cremă într-o ruladă, puneți-o la frigider pentru 1 oră.

Готую на всі свята меренговий рулет, гості його обожнюють

Puteți folosi smântână și fructe de pădure pentru decor.

Este mai bine să decorați rulada înainte de servire.

Готую на всі свята меренговий рулет, гості його обожнюють

 

Pofta buna!

 

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/hotuyu-na-vsi-svyata-merenhovyy-rulet-hosti-yoho-obozhnyuyut/

 

Sursa: Moldovenii.md