Stiri

Ei sunt monştrii care şi-au omorat copilul apoi l-au fiert în sodă caustică. Scenariu de groaza pentru a-si ascunde faptele, localnicii sunt ÎNGROZIȚI!

 

 

 

 

Scene infioratoare intr-un sat din judetul Sibiu. Un barbat a ucis cu bestialitate un copil, apoi a pus la punct un scenariu de groaza pentru a-si ascunde faptele. Totul s-ar fi petrecut sub privirile mamei, care a tacut ani la rand.

Alexandru, in varsta de 4 ani, locuia impreuna cu mama sa, Otvos Tunde (25 de ani) si iubitul acesteia, Antonio Zaccagna, italian de origine, in satul Zlagna din judetul Sibiu. Intr-o zi, deranjat de plansetele copilului, barbatul de 44 de ani, i-a aplicat celui mic o corectie care i-a fost fatala. Baietelul a vomat, s-a invinetit si la scurt timp a murit. Totul s-ar fi petrecut de fata cu mama baiatului. Grozavia nu se opreste aici. Barbatul a pus repede la punct un plan diabolic pentru a-si ascunde faptele.

Casa groazei. In 2013, cei doi concubini s-au mutat in satul Zlagna, judetul Sibiu. L-au ingropat in sura, apoi a plecat la Tg. Mures de unde s-a intors cu mai multe pungi de soda caustica. 

A dezgropat cadavrul, l-a pus intr-un cazan pe soba, a pus apa si soda caustica si, timp de 12 ore, a intretinut focul cazanului pana la momentul la care corpul minorului s-a transformat intr-un lichid gelatinos.

In acest timp, el a jucat carti cu mama copilului si cu cei doi cumnati, fratii femeii. La sfarsit, Antonio a luat cazanul cu lichid, l-a pus in masina si l-a dus pe malul raurilor Tarnava Mare si Mures, unde a aruncat atat cazanul cat si lichidul gelatinos.

Crima s-ar fi petrecut in urma cu 3 ani, dar abia acum politistii au pus cap la cap probele si au reusit sa gaseasca vinovatii. Duminica noaptea, duba politiei a trezit locuitorii din satul linistit de la 50 km de Sibiu. Monstrul care a trait nestingherit timp de trei ani de zile a fost arestat.

Vecinii sunt socati de cele intamplate. Crima s-ar fi petrecut la scurt timp dupa ce barbatul si concubina s-au mutat in sat, asa ca nu multa lume stia de existenta baietelului. “Erau oameni linistiti, dar ajungi pana la urma in ziua de astazi sa nu mai ai incredere in nimeni. Au fost la mine la masa, niciodata nu au dat de inteles ca s-ar fi intamplat ceva vreodata. Cat poate sa fie nebunia de mare? Cat poate sa fie de mare sa omori un copil nevinovat pentru ca plange?”, spune socata o vecina.

O alta, venind pe ulita, isi aminteste ca l-ar fi vazut pe baietel, acum cativa ani: “La inceput atunci l-am vazut o data, de doua ori. Si cand n-a mai aparut, mi-au zis ba ca l-au dus la parinti, ba la neamuri. Nu aveam cum sa ma interesez. Eu nu sunt ruda, nu sunt nimic, ce sa-i intreb eu?”.

Totul a iesit la iveala acum. Dupa o cearta serioasa cu iubitul sau, mama copilului l-a denuntat la politie.

“In ultimele zile, Toni era foarte agitat. Noi n-am stiut de ce, dar apoi am aflat ca l-a denuntat nevasta-sa ca a batut-o rau de tot. Seara, ne-a sunat politia de la Barghis sa chemam un vecin ca sa-l intrebe de el. Apoi, noaptea a venit duba si l-a dus la Sibiu”, povesteste alt vecin. Luni, monstrul a fost arestat pentru 30 de zile. “Sa putrezeasca-n puscarie, nenorocitul!”. Asta i-au urat satenii.

Soda caustica, sau hidroxidul de sulf, este o substanta chimica solida, de culoare alba, produsa si utilizata in mai multe domenii (obtinerea celulozei, a produselor de curatat, fabricarea de sapun si detergenti, rafinarea produselor petroliere). Se dizolva usor in apa, iar cand acest lucru se intampla degaja caldura. Este o substanta puternic coroziva, arde pielea si irita caile respiratorii.

La tara, romanii adauga soda caustica la prepararea sapunului de casa (lesie), care se face din grasime de porc sau oase, pe care le fierb pana cand ingredientele se topesc.

 

Sursa: Bensan Romania