
Vă prezentăm o rețetă de legume proaspete la cuptor în sos delicios de smântână, care este un fel de mâncare caldă, ușoară și cu o aromă îmbietoare. Se prepară extrem de simplu și rapid, iar rezultatul vă va impresiona papilele gustative. Savurați acest deliciu pe post de fel principal la o cină ușoară sau pe post de gustare rapidă în timpul zilei.
Ingrediente:
| 2 bucăți | Roșii |
| 1 bucată | Ardei gras |
| 2 bucăți | Dovlecei |
| 50 g | Smântână |
| 1 bucată | Ou |
| 50 g | Cașcaval |
| 0.5 linguriță | Sare |
| 0.3 linguriță | Piper negru măcinat |
Mod de preparare:
- Aranjați într-o tavă ardeiul, roșiile și dovleceii tăiate rondele în poziție verticală, alterând între ele și asezonați-le cu sare.
- Într-un bol bateți smântâna cu oul. Asezonați cu sare și piper. Presărați deasupra legumelor cașcavalul ras și turnați amestecul de smântână. Dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C, timp de 30-40 de minute.
- Savurați cu plăcere!














Pofta buna!