Remedii naturiste

Doar o linguriță pe zi și uiți de boală cu acest amestec eficient pentru imunitate!

 

 

 

 

Pe când nu exista nici un medicament, încă în Evul Mediu, a fost inventată o rețetă dintr-un amestec de plante care avea beneficii surprinzătoare, cu proprietăți antivirale, vindecând epidemiile care erau foarte răspândite pe atunci.

 

Ingrediente:

– 4-5 cm de rădăcină de hrean;

– 1/2 linguriță curcuma;

– 8-10 căței de usturoi curățiți;

– 1/2 litru de oțet de mere;

– 3-4 cm de rădăcină de ghimbir;

– scorțișoară (aproximativ 1 baton);

– felii de lămâie (jumătate de lămâie);

– 1 ceapă;

– un ardei iute.

 

Mai întâi de toate, se mărunțește ceapa, usturoiul, rădăcina de ghimbir, rădăcina de hrean și ardeiul iute împreună cu semințe. Amestecă toate ingredientele tocate mărunt întru-un borcan destul de mare. După care toarnă oțetul în așa mod, încât să acopere în totalitate compoziția tăiată mărunt. Închide borcanul etanș și agită-l. Lasă amestecul la rece pentru o perioadă de 5 zile, urmând să strecori toată băutura la sfârșitul perioadei.

Administrează 4 sau 5 lingurițe mici după prima masă din acest lichid dacă vrei să tratezi o răceală. În caz de cură pentru imunitate, trebuie să consumi doar câte o linguriță din această băutură zilnic. Iar dacă vrei să scapi de anumiți paraziți care atacă organismul tău atunci ai nevoie de 3 lingurițe pe zi timp de zece zile.

Consumă această băutură și vei observa o ameliorare stării de sănătate sau chiar tratarea unor boli cronice. Rețeta te va ajuta să scapi de infecții și să îmbunătățești circulația sângelui!

 

Sursa: secretelesanatatii