Remedii naturiste

Dieta de Primăvară – Rețeta simplă care te ajută să slăbești 3 kilograme în doar 7 zile, fără niciun efort

 

 

 

 

A venit primăvara și din ce în ce mai multe femei sunt preocupate de felul în care arată. În această perioadă, este indicat să-ți pregătești corpul pentru vară, dacă vrei să arăți senzațional în costum de baie.

Dacă nu reușești să te mobilizezi să mergi la sală pentru a scăpa de kilogramele în plus, atunci cu siguranță te va ajuta această rețetă. Este vorba despre o băutură uluitoare care arde caloriile și te ajută slăbești trei kilograme în doar 7 zile.

Rețeta simplă care te ajută să slăbești 3 kilograme în doar 7 zile

 

Ingrediente:

două lingurițe de miere
o linguriță cu scorțișoară
250 ml apă

 

Mod de preparare:

Se fierbe apa, după care se adaugă scorțișoara. Se acoperă vasul cu apă, iar după ce s-a răcit, se adaugă mierea. Înainte de culcare, se consumă jumătate din acest preparat, iar a doua jumătate se consumă a doua zi pe stomacul gol, conform secretele.com. Băutura se păstrează la frigider.

Această rețetă are rolul de accelera metabolismul și de a arde caloriile. În plus, aceasta taie pofta de mâncare, mai ales dacă este consumată între mesele principale. Vei observa că apetitul va scădea simțitor.

Fără să faci vreun efort, cu această rețetă poți să slăbești chiar și trei kilograme în doar o săptămână. În această perioadă, nu e indicat să mănânci pâine albă și grăsimi, dar alege în schimb multe fructe și legume. Mănâncă puțin și des, pentru ca rezultatele să fie optime.

 

Sursă