Teste

Degetele de la picioare îți dezvăluie adevarata personalitatea

 

 

 

 

Dimensiunea degetului de la picior determină modul în care duci la îndeplinire anumite sarcini. Dacă el este semnificativ mai lung decât restul degetelor de la picioare, înseamnă că ești o persoană creativă, capabilă să găsească mai multe moduri de a rezolva o anumită problemă. În cazul în care degetul mare este mic față de celelalte, asta dovedește că poți să faci mai multe treburi simultan, fără să te simți copleșit.

 

AL DOILEA DEGET

Dimensiunea celui de-al doilea deget determină modul în care te ocupi de situațiile de zi cu zi. Dacă el este mai lung decât celelalte, înseamnă că ești asertiv, și chiar agresiv în anumite situații și în viața de zi cu zi. În cazul în care acesta este mai scurt, atunci ești o persoană pasivă, căreia nu-i place să se ia la harță din orice.

AL TREILEA DEGET

Oamenii care au al treilea deget de la picior mai lung față de celelalte sunt, de obicei, foarte energici, tot timpul cu zâmbetul pe buze și dornici de muncă. În schimb, persoanele cu al treilea deget de la picior mai scurt față de celelalte se bucură de fiecare secundă petrecută în familie și spun despre serviciul lor că stă în calea fericirii lor.

AL PATRULEA DEGET

Lungimea celui de-al patrulea deget determină modul în care ne ocupăm de relațiile cu cei dragi, inclusiv prieteni și familie. Având un al patrulea deget de la picior mai lung decât celelalte indică faptul că ai o relație puternică cu oamenii din viața ta și că ești profund afectat de tot ceea ce se întâmplă cu ei.

Dacă ai acest deget mai scurt, înseamnă că aceste relații sunt mai puțin importante pentru tine și că te concentrezi mai mult pe propria viață.

AL CINCILEA DEGET

Dacă ai degetul lung, ești o persoană realistă, care pune predictibilitate și loialitate pe primul loc. În cazul în care degetul este foarte scurt, atunci ești genul de persoană care se plictisește cu ușurință.

 

Sursa:   Efemeride