Flori si gradina

Cum să faci orhideele să înflorească magnific si rapid cu ajutorul cojii de măr

 

 

Ce lucruri n-ai voie să faci de ziua ta. Evită-le și vei avea un an minunat!

 

Orhideele sunt flori exotice extrem de frumoase care necesită îngrijire și hrănire adecvată, precum și anumite condiții de creștere.

Orhideele decorează orice cameră – camere, balcoane, birouri. Această floare, parcă liniștitoare, aduce numai beneficii.

Termenul când să hrănești orhideele.

Primăvara este momentul perfect pentru a hrăni orhideele. În această perioadă, după iarnă, florile au nevoie de cele mai multe vitamine, oligoelemente utile și nutrienți. Datorită nutriției adecvate, orhideele vor deveni puternice, sănătoase și se vor încânta cu o înflorire frumoasă.

Infuzia de coajă de măr este cel mai bun nutrient pentru orhidee

Starea de spirit din coaja de măr conține vitaminele A și C, care sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a orhideelor. Prepararea unei soluții de vitamine pentru hrănirea orhideelor ​​este simplă. Este necesar să curățați 2 mere de mărime medie, să luați cojile, să le puneți într-un borcan de sticlă de un litru, să umpleți cu apă fierbinte și să închideți cu un capac. Lăsați soluția la infuzat timp de o zi. Filtrați infuzia finită și apoi diluați-o cu apă într-un raport de 1:1. Orhideele trebuie udate cu această „bombă” de vitamine o dată la 2 săptămâni.

Cum se ingrijesc Mini orhideele

 Sursa