Horoscop

Cum își controlează furia si nervozitatea, fiecare semn zodiacal

 

 

 

 

Cu toții avem momente de furie, de nervozitate și simțim că nu ne putem stăpâni. Totuși, se pare că fiecare semn zodiacal are propria metodă de liniștire. Deci, de la horoscop citire:

Berbec

Fiind unul dintre cele trei semne de foc, berbecul se enervează repede și de aceea, oamenii au impresia, de cele mai multe ori, că trebuie să se poarte cu mănuși, pentru a nu-i supăra, asta și pentru că au un temperament vulcanic. Când un Vărsător se enervează, acesta este foarte agitat și se manifestă violent, atacând verbal sau chiar fizic, pe oricine este în jur. Nu există cale de mijloc cu nativii acestei zodii, pentru că trăiesc la maxim fiecare emoție.

Taur

Taurii se enervează greu, dar țin ranchiună și aplică regula tăcerii. De obicei, își păstrază emoțiile pentru ei și devin pasiv-agresivi dacă nu știi cum să îi iei. Dacă vrei să știi când un Taur este supărat va trebui să-l întrebi direct, pentru că altfel nu se va destăinui. Taurii sunt foarte mândri și nu le plac oamenii ascunși.

Gemeni

Gemenii se comportă în general politicos, dar dacă îi enervezi, vei observa imediat cum își schimbă comportamentul. Le trebuie mult să se adune și să confrunte pe cineva, deci s-ar putea să fii tratat cu răceală dacă îi superi. Probabil că va trebui să faci tu primul pas dacă vei dori să te împaci cu un Geamăn, pentru că au tendința să evite discuțiile prelungite.

Rac

Fiind un semn de apă veritabil, acești nativi sunt sensibili și empatici, ceea ce îi face să se enerveze ușor. Dacă îi enervezi nu vor spune acest lucru, dar la un moment dat vor izbucni când te aștepți mai puțin, deci dacă ai impresia că s-a întâmplat ceva, orice, va trebui să insiști, pentru a-i putea aduce pe linia de plutire. Dacă vor fi supărați vor ține totul în ei.

Leu

Leii se enervează ușor, dar fiind un semn de foc le și trece foarte repede, mai ales pentru că nu se pot concentra prea mult pe aceeași problemă. Acum sunt supărați pe tine pentru ceva ce ai spus și în secunda următoare uită ce s-a întâmplat și se concentrează pe curcubeul apărut în spatele tău. Ținând cont de carcateristicile zodiei, nativii acesteia fac destul de bine față stresului, pentru că nu lasă ca temperamentul lor agitat să le acapareze viața.

Fecioară

Reprezentanții acestei zodii nu se supără ușor și sunt extrem de calmi în situații critice. Sunt analitici, gândesc logic și nu se lasă influențați de emoțiile pasagere. Cu toate acestea, din moment ce nu se exprimă foarte bine, au tendința de a ascunde cum se simt de fapt, fiindcă nu vor să îi supere și pe cei din jur cu problemele lor.

Balanță

Balanțele caută mereu un echilibru și să împace pe toată lumea, drept pentru care vor să treacă cât mai repede posibil peste orice supărare și, dacă se poate, să nu se enerveze din start, dar asta poate rezulta în resentimente adânci. Au obiceiul de a folosi greșelile din trecut împotriva ta și chiar dacă trec pe moment peste supărare, nu uită niciodată cu adevărat.

Scorpion

Acești nativi se aprind foarte ușor, deși nu arată acest lucru. Vor plănui o răzbunare bine pusă la punct, doar pentru că nu le place ca oamenii să se joace cu sentimentele lor. Odată enervați, Scorpionii se vor interioriza, așa că va trebui să îi lași să se calmeze înainte de a mai încerca să vorbești cu ei.

Săgetător

Săgetătorii se vor manifesta gălăgios dacă vor fi nervoși, pentru că nu prea știu să se controleze și cred în exprimarea emoțiilor pe cât de mult posibil. Au tendința să explodeze când sunt supărați și se vor răzbuna pe oricine le stă în cale.

Capricorn

Semnul Capricorn este unul de Pământ, deci se controlează bine și se enervează foarte rar. Reprezentanții acestei zodii se interiorizează, nu prea comunică și se exteriorizează abia peste câteva luni, când nu mai pot păstra în ei tot ce s-a acumulat. Ei se supără din lucruri mici, dar nu le place să declare acest lucru, de frică să nu pară prea copilăroși. Atunci când chiar se enervează, cei din jur nu prea știu cum să reacționeze, deoarece au un caracter greu de înțeles.

Vărsător

Vărsătorii stau mult la discuții, dar urăsc să se certe. Dacă te enervezi, probabil că îți vor întoarce spatele și vor pleca. Nu le place să își exprime emoțiile, gândurile și sentimentele, drept pentru care se comportă cu modestie și dacă cineva reușește să-i enerveze, mai degrabă vor încerca să evite persoana respectivă decât să disece problema.

Pești

Peștii trăisc la maxim fiecare emoție, deci dacă îi înfurii, poți scoate tot adevărul de la ei, dar îți va fi destul de greu să descoperi când este momentul potrivit să acționezi. Fac față situațiilor complicate cu calm și încearcă să se liniștească departe de ochii lumii și vor încerca să lămurească situația când se vor simți mai bine. Poartă ranchiună, dar dacă aveți o legătură strânsă vor încerca să vă împăcați.

 

Sursa: Secretele