Inedit

Cum fac sex turcoaicele. Sunt UNICE în lume. În ce constau practicile sexuale, unele ȘOCANTE

 

 

 

 

ATENȚIE! Coranul recomandă sexul, dar nu și desfrînarea. Fata care şi-a pierdut virginitatea în afara căsătoriei se aseamănă unei prostituate, onoarea unei familii depinzând de virginitatea acesteia. În această cultură, dacă unei domnișoare i se constată deflorarea, fata riscă în anumite comunităţi musulmane tratamente violente şi mutilante, uneori chiar pedeapsa capitală.

Bărbaţii necăsătoriţi pot însă face sex oricât de mult doresc, sexul în afara căsătoriei fiind considerat admisibil.

Dar femeile nu primesc același tratament! Lor le este interzis să vorbească cu băieţii înaintea căsătoriei. După ce se căsătoresc, discuţiile cu bărbaţii sunt admise doar în prezenţa soţului. Multe fete au interzis să aibă telefon mobil tocmai pentru a limita tentaţia.

Sexul anal, deşi dureros și traumatizant, este preferat celui normal de multe dintre fetele musulmane necăsătorite, pentru că aceasta este o modalitate bună de „a-şi proteja şi păstra onoarea”.

Cultura islamică nu glorifică frumuseţea feminină, de aceea dragostea dintre parteneri este condiţia esenţială de existenţa a unei relaţii maritale, dar dacă un bărbat musulman îşi neglijează sexual soţia, el nu mai este considerat bărbat.

Nu există restricţii în privinţa poziţiilor sexuale. Soţia e considerată „o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”, după cum stă scris în Coran.

Masturbarea, pornografia, relaţiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi sexul anal sunt interzise, însă este permis sexul oral, acesta echivalând cu sărutul, conform psiholog-constanta.ro.

 

Sursa: DanAndronic