Credinta

Cu această rugăciune puternică, veți scăpa de datorii și necazuri, iar belșugul nu se va lăsa așteptat

 

 

 

 

Citind rugăciunea de mai jos care atenuează povara grea a datoriilor, veți fi în măsură să vă apropiați puțin câte puțin de prosperitate.

Motivul îl reprezintă afluxul spontan de energie motrice pe care o conține…

Dacă doriți să aveți oportunități semnificative pentru crearea de bogăție și fericire și să le transmiteți celor cărora le pasă, repetați această rugăciune cu voce tare.

Se spune că este una dintre cele mai eficace rugăciuni pentru atragerea abundenței.

Sigur că efectul nu se simte imediat, dar, în mai puțin de o lună, veți fi în măsură să vedeți un licăr de speranță și o posibilitate de serviciu la orizont. Astfel, vă puteți rezolva problemele financiare.

Rugăciunea sună astfel:

“M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul.

Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele.

Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!”

Dacă noi credem în Dumnezeu, putem înlocui Universul cu Dumnezeu

Această rugăciune nu va funcționa dacă se rosteșe într-o stare de spirit negativă. Puteți să o recitiți oricând și oriunde, numai dacă starea dvs. de spirit este pozitivă.

Și voința vă va fi înălțată. Veți atrage lucruri bune numai atunci când veți fi optimiști și inundați de energie pozitivă.

Nu vă lăsați răpiți de capriciile imaginației. Gândiți-vă la ceea ce vreți cu adevărat când citiți această rugăciune.

Nu veți câștiga instantaneu milioane, dar veți scăpa de poverile care vă apasă.

 

Sursa: Secretele