
Ingrediente:
- ouă – 4 bucăți
 - amidon de cartofi – 15 g
 - smântână – 40 g
 - sare – după gust
 - ulei de prăjit – 25 ml
 
umplutură:
- brânză topită – 3 bucăți (200 g)
 - ardei gras – 150 g
 - frunze de mărar – un vârf de cuțit
 - usturoi – 2 căței
 - maioneză – 100-120 g
 
Mod de preparare:
Într-un bol, bateți ouăle, adăugați amidonul, smântâna și un praf de sare. Amestecați totul cu un tel până obțineți o compoziție omogenă.

Încălziți o tigaie, adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei, turnați aproximativ un polonic din amestecul de ouă și întindeți-l în tigaie.
Tehnologia este aceeași ca la clătite. Prăjiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte la foc mic, până se rumenesc.
Tăiați ardeiul în cuburi mici. Dați brânza topită pe o răzătoare medie.
Tocați mărarul fin și combinați-l într-un bol cu ardeiul și brânza topită rasă.

Dați usturoiul printr-o presă și adăugați-l într-un bol. Condimentați totul cu maioneză, amestecați bine și umplutura este gata.
Împărțiți umplutura în porții în funcție de numărul de clătite.
Întindeți o porție din umplutură pe clătită.
Distribuiți uniform și tăiați clătita în 6 triunghiuri.

Rulați triunghiurile în formă de covrigi și așezați-i pe o farfurie.
Puteți servi. Delicios!
Pofta buna!













