Credinta Sarbatoarea Pastelui

Citește rugăciunea din Postul Paștelui, aducătoare spor si de mari bucurii tot restul anul!

 

 

 

 

În cel mai lung și mai aspru post din an, cel al Paștelui, pe lângă abținerea de la mâncarea de dulce, orice credincios trebuie să spună anumite rugăciuni, considerate speciale pentru această perioadă plină de înălțarea sufletească. Printre acestea, se numără și rugăciunea părinților către copii, aducătoare de mari bucurii.

Împărtășiți-vă copii

Sfinții părinți ne învață că în marele Post al Paștelui, ar fi indicat să vorbim cât mai puțin cu cei din jurul nostru, pentru ca și păcatele pe care le facem să fie din ce în ce mai puține.

De asemenea, este esențial să vă împărtășiți copiii. Important este de știut că micuții după vârsta de șapte ani trebuie mai întâi spovediți.

De asemenea, citiți următoarea rugăciune de mare folos și ajutor!

“Doamne Dumnezeul nostru, cel ce cu înţelepciunea ta ai zidit pe om din ţărână şi ai suflat în faţa lui suflare de viaţă şi binecuvântându-l i-ai zis: Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul, iar la Cana Galileei prin unul născut Fiul tău ai binecuvântat nunta şi deci naşterea de fii; cu multă umilinţă rog marea ta bunătate, ca neîncetat să reverşi Harul tău şi să milostiveşti asupra copiilor mei pe care tu ai binevoit a mi-i dărui.

Umple-i pe ei de înţelepciune şi pricepere, apără-i de toate cursele vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi, porunceşte îngerilor tăi ca totdeauna să fie conducătorii şi povăţuitorii lor spre toate faptele bune, ca de-a pururea să te poată lăuda şi proslăvi în veci”.

 

Sursa: Secretele