Checuri

Checul cu lamaie si iaurt

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1 pahar de iaurt de 125 de grame
  • 2 pahare rase de zahar
  • 3 pahare cu varf de faina
  • 1 pahar de ulei
  • Coaja rasa de la o lamaie,
  • o lingurita de suc de lamaie
  • un praf de sare
  • o lingurita de praf de copt

 

Mod de preparare:

ncalzeste cuptorul si apoi unge tava de chec cu unt si tapeteaza-o cu faina (sau pur si simplu..o foaie de copt).
Amestaca ouale cu zaharul, bine, pana cand se fac spuma si adauga apoi uleiul, lingurita de suc de lamaie si iaurtul,amestecand in continuu. Apoi urmeaza faina, coaja de lamaie si praful de copt – omogenizand compozitia foarte incet, ca sa nu se lase.
Rastoarna compozitia in tava si coace prajitura timp de 20-30 de minute la 200 de grade

 

Pofta buna !

 

Sursa: Sfaturi naturiste