Remedii naturiste

Certurile cu partenerul nu te afecteaza doar psihic, ci iti distrug sanatatea. Ce boala iti provoaca supararile din relatii

 

 

 

 

Cunoașterea sufletului, a propriilor emoții, în detaliu, ajută la vindecarea sau prevenirea anumitor dureri fizice sau boli. Descoperă ce cauze sufletești au aceste boli feminine.

Cele mai cunoscute boli feminine sunt cele la sâni, vagin ori afecțiuni epidermice. Află în rândurile de mai jos ce cauză spirituală au vaginita, chisturile ovariene, celulita sau cancerul la sân, conform cărții “Fundamentele medicinei naturale. Principii generale”, a dr. Dorin Dragoș.

Frustrarea duce la chisturi ovariene

Pe lângă cauzele de natură fizică, biologică, chisturile ovariene apar și dacă femeile își reprimă funcția erotică, se frustrează, nu se implică suficient din punct de vedere sexual în relație sau simte un blocaj afectiv față de iubit.

Furia se transformă in celulită

Celulita reprezintă o problemă e țesuturilor pielii, însă, pe lângă cauzele de natură biologică se numără și furia depozitată ori incapacitatea de a ierta, de a părăsi un trecut care a facut mult rău.
Fibromul uterin, produs de rusinare
Pudoarea exagerată poate duce la formarea fibromului uterin. Printre cauzele acestei afecțiuni se numără și felul în care se simte o femeie lângă un bărbat, lipsa de intimitate în doi sau confuzia în legătură cu sentimentele, conform doctorului Dorin Dragoș.

Nemulțumirea față de sexul opus provoacă infecții urinare

Nemulțumirea constantă și incapacitatea de a accepta și viziunea bărbatului de lângă pot duce la afecțiuni urinare, cel mai adesea infecții de tot felul. De asemenea, culpabilizarea celorlalți pentru propriile eșecuri se pot transforma în probleme ale aparatului urinar.

Cauza nevazuta a varicelei

Femeile care nu se simt confortabil in viata de familie sau au un serviciu care nu le satisface pe deplin se pot confrunta cu varicela.

Supararea fata de partener cauzeaza vaginita

Supararea si intristarea nejustificata fata de persoana iubita se concretizeaza in diferite probleme ale vaginului. Femeile care nu isi manifesta in mod natural si deplin sexualitatea se pot confrunta cu vaginita.

Viata imprastiata duce la candidoza

Viata imprastiata, implicarea in prea multe proiecte deodata, stresul si continua suspiciune fata de tot ce se intampla in jur se metamorfozeaza in candidoza.

Migrenele, o problema de incapatanare

Femeile carora nu le place sa stea sub papucul barbatilor pot avea adesea dureri de cap. Este una dintre cauzele launtrice ale acestei afectiuni.

Lipsa iubirii = cancer la san

“Sanii sunt legati de unul dintre cele mai elevate aspecte ale feminitatii: iubirea care se daruieste, octroteste si hraneste. Blocarea manifestarii acestui sentiment este urmata de acumularea unor tensiuni in aceasta zona”, explica dr. Dragos in cartea sa.

 

Sursa: Poate Nu Stiai