Este binecunoscut faptul ca unii oameni au generozitatea in sange si ne putem baza oricand pe ei la nevoie. Conform astrologilor, aceasta calitate a oamenilor este puternic influentata de astre. Afla care este topul cu cele mai generoase cinci semne din zodiac consultand lista de mai jos.

Cele mai generoase 5 zodii

Balanta

Nativii din Balanta sunt unii dintre cei mai altruisti oameni, care ar face orice pentru cei pe care ii iubesc. La capitolul generozitate se afla in topul clasamentului, deoarece sunt dispusi sa ofere tot ce au mai bun pentru persoanele care merita. Balantele iti vor darui inima lor, timpul, sanatatea si resursele financiare, toate ca sa te multumeasca! Nu se vor uita prea mult la bani atunci cand vine vorba de cineva drag. Cere-le ce vrei si isi vor da si camasa de pe ele! Sunt dispuse sa ofere mosteniri sau sa faca diverse donatii si sunt mai ales remarcate pentru actele de caritate pe care le fac constant fara a astepta laude la schimb, scrie yve.ro.

Sagetator

Nativii din Sagetator sunt foarte generosi. Acestia simt o mare bucurie atunci cand daruiesc si ii fac fericiti pe cei din jurul lor. Sagetatorii daruiesc atat lucrurile personale, daca este nevoie, cat si cadouri destul de valoroase. Un alt obicei pe care il mai au acestia este de a imprumuta bani prietenilor fara a-i mai cere inapoi. Sunt oameni pe care te poti baza si pe care nu-i poti acuza niciodata de zgarcenie. Fiind cunoscuti drept oameni de nadejde, poti avea siguranta ca vor fi langa tine la nevoie, fiind capabili sa-si puna si inima pe tava!

Leu

Leii sunt niste nativi foarte marinimosi, condusi de emotii. Iti vor oferi cele mai pretioase lucruri pe care le au, fara a se gandi de doua ori. Trebuie doar ca ei sa simta ca tu meriti. Sunt persoane care pun mare valoare pe cei dragi si dispuse sa-i multumeasca atat cu diverse servicii, cat si cu atentii valoroase, pentru ca atunci cand ofera un cadou, pun mare pret pe calitatea acestuia, pentru a bucura la cote maxime respectiva persoana. Nu fac niciodata un cadou doar de dragul de a-l face.

Pesti

Pestii ii trateaza pe cei din jur exact cum si-ar dori si ei sa fie tratati. Astfel, ei aleg sa actioneze cu bunatate si generozitate. Acestia te vor surprinde cu diverse surprize sau te pot anunta oricand ca iti lasa mostenire acel obiect valoros pe care poate ti-l doreai de mult timp. Acestia sunt generosi atat din punct de vedere financiar, cat si din punctul de vedere al timpului pe care ti-l ofera oricand ai nevoie. Pentru ei este pretios timpul, insa daca le esti o persoana draga, pe tine te vor pretui mai presus de orice…

Gemeni

Gemenii sunt extrem de generosi, iar uneori oamenii pot profita de bunatatea lor. Acestia nu pun accent pe lucrurile materiale, cele mai mari bogatii din viata lor fiind reprezentate de oameni. Sunt capabili sa-ti ofere tot ceea ce le ceri, atat timp cat ei simt ca sunt speciali pentru tine. Nu vor ezita sa-ti rasplateasca iubirea cu diverse cadouri scumpe, excursii sau orice te-ar face fericit/a! Insa este bine de stiut faptul ca se pot transforma intr-un personaj mai putin bun daca simt ca incerci sa profiti de generozitatea lor.

 

Sursă: Respect și prietenie