Ingrediente:
Lapte – 100 de grame
Fursecuri, piscoturi – 14 bucăți
Cremă de brânză (Mascarpone) – 250 de grame
Smântână (30-33%) – 200 grame
Zahăr pudră – 50 de grame
Căpșuni – 200 de grame
Ciocolată cu lapte – pentru decor
Mod de preparare:
Toarnă zahărul pudră într-un bol, adaugă crema de brânză și amestecă cu un mixer.
Turnați smântâna și amestecați din nou cu un mixer. Turnați masa într-un sac de patiserie.
Înmuiați fursecurile în lapte și așezați-le pe două rânduri, pe folie alimentară.
Întindeți crema și un rând de căpșuni deasupra.
Rulați-l cu grijă și puneți-l la frigider pentru două ore.
Apoi scoateți folia și ungeți bine ruloul cu cremă. Decorați partea de sus cu ciocolată și căpșuni tăiate cubulețe.
Se ține la frigider încă o oră.
Pofta buna!
Sursa: https://zhyttia.com.ua/delikatnyy-desert-bez-duhovky-dilyus-retseptom/