Horoscop

Caracterul si trasaturile femeilor in functie de zodia lor

 

 

 

 

Poate fi vorba despre mama ta, despre sora, iubita sau o prietenă. Acest horoscop te ajută să-i descifrezi caracterul și să înțelegi mai bine femeile din zodiac. Poate te ajută să ai o relație mai bună cu ea.

Află câteva indicii despre trăsăturile femeilor după semnul zodiacal și,cine știe,poate o să vezi din altă perspectivă relațiile cu rudele și cunoștințele tale.

Berbec

Reprezentanta sexului frumos născută în zodia berbec este mereu în mișcare,gata oricând de acțiune. Are nevoie să-și consume energia,așa că trebuie s-o înțelegi dacă e tot timpul pe fugă și simte nevoia să fie activă.

Taur

Familia și casa sunt foarte importante pentru femeia născută în taur. Ea va face tot ce îi stă în putință să păstreze armonia și bunăstarea în căminul ei. Față de prieteni și familie,este foarte devotată. Ca fire,este o fire sensibilă și romantică.

Gemeni

O femeie complexă în adevăratul sens al cuvântului. Este o combinație de inteligență,comunicare și sete de viață,iar aceste calități fac din femeia în gemeni o adevărată forță care depășește orice provocare. O femeie în gemeni este mereu curioasă și gata să descopere lucruri noi.

Rac

Femeia în rac știe să controleze oamenii dificili și iese cu bine din orice situație încurcată. Poate fi o persoană emoțională,dar în același timp este o ființă puternică și ambițioasă. În relația cu pritenii este la fel,empatizează cu ceilalți,dar își poate arăta și latura dură.

Leu

Se știe că leii,indiferent că sunt bărbați sau femei,iubesc să fie în centrul atenției. Adesea vocale,femeile în această zodie sunt și extrem de energice. În general,sunt firi plăcute,iubesc să facă mișcare și să își facă prieteni noi. Gata oricând să facă față provocărilor vieții,femeia are și un defect:uneori nu se poate controla și începe să se impună în fața celorlalți și pretinde respect.

Fecioară

Femeia născută în această zodie poate calma orice nervos cu doar câteva cuvinte,spuse pe tonul potrivit. Reușește să aplaneze conflicte și să iasă din situații tulburii. O recunoști ușor după firea ei pragmatică.

Balanță

Femeia în această zodie are aptitudini de mediator și de restaurator al armoniei și echilibrului în viață. Crede că are toate argumentele necesare pentru a aplana conflictele și nu doar crede,chiar deține putere de convingere. Nu-i plac oamenii care se plâng.

Scorpion

Cu o personalitate grijulie și generoasă față de prieteni,femeia în scorpion te va răsplăti înzecit dacă ai făcut pentru ea un gest care i-a mers direct la inimă. De obicei,este secretoasă și nu împărtășește ușor detalii din viața ei personală. Își dorește și are calități pentru a deține o funcție de conducere.

Săgetător

Exuberanța și pofta de viață a femeii în săgetător sunt contagioase. Îi place natura și aventura și îi place foarte mult să călătorească. De aceea,o s-o simți dornică mereu să iasă din peisajul cotidian și să exploreze tot ce poate. O simți și când comunici cu ea că e gata de plecare oricând.

Capricorn

Să fii prietenă cu o femeie în capricorn poate fi văzută ca o onoare,pentru că ea nu se apropie ușor de oameni. Cu atât mai mult,nu își arată emoțiile cu una cu două. Uneori este dificilă,iar reacțiile și deciziile pe care le ia sunt greu de înțeles.

Vărsător

Femeia în vărsător va gândi,va simți și va face tot ce își dorește,fără să-i pese de părerea celorlalți. Dintre toate zodiile,se spune că ea deține cea mai inovativă fire. Poți să-i ceri ajutorul când nu mai știi cum să rezolvi unele probleme și ea va veni cu soluții ingenioase și cu răspunsuri logice.

Pești

Cele născute în zodia pești sunt creative,au o intuiție excelentă și sunt mereu în căutarea celei mai bune forme de a-și exprima individualitatea. Adesea joacă rolul de ghid pentru ceilalți și este gata oricând să sară într-ajutor la nevoie.

 

Sursa: Krespy