Povesti de viata

Câinele venea în fiecare zi să doarmă la ea acasă pentru câteva ore și pleca când se lăsa seara. Curioasă, femei a lăsat un bilet în zgarda lui. Răspunsul primit a doua zi a lăsat-o fără cuvinte

 

 

 

 

O femeie, a remarcat un câine foarte îngrijit care tot dădea târcoale casei sale, își făcea un culcuș unde dormea pentru câteva ore, apoi dispărea ca și cum nici nu ar fi trecut pe acolo.

În fiecare zi, timp de aproape două săptămâni, același câine aprea la ușa casei sale. Confuză, femeia i-a atașat patrupedului un bilet în care a scris următorul mesaj:

„Aș dori să aflu cine este proprietarul acestui câine minunat și dulce și să îl întreb dacă știe cumva că în fiecare după-amiază vine la mine casă pentru un pui de somn”.

A doua zi, când câinele a sosit la casa femeii, avea la gât răspunsul mult așteptat din partea adevăratului proprietar. Dintr-odată, totul a căpătat sens:

„Locuiește într-o casă cu șase copii, dintre care doi au sub vârsta de trei ani. Încearcă și el să recupereze din odihnă. Pot să vin cu el mâine?”.

 

Sursa: ROL.ro