Horoscop

Bărbaţii harnici ai zodiacului. Sunt cei mai buni soți

 

 

 

 

Orice femeie isi doreste sa intalneasca un Fat-Frumos care sa o iubeasca, sa fie intelegator, muncitor, responsabil si, daca se poate, sa o ajute si la treburile casnice.

Astrele au o veste buna pentru cele care cred ca aceasta descriere corespunde unei fantezii. Exista trei barbati in zodiac care sunt capabili sa acopere fara probleme sarcinile casnice, scrie divahair.ro.

Iata care sunt cei mai de casa barbati din zodiac

Barbatul-Berbec, barbatul-Balanta si barbatul-Pesti sunt cele trei tipologii masculine ale horoscopului care nu doar ca ajuta consoartele la treaba, dar, de cele mai multe ori, chiar preiau controlul in gospodarie.

Berbec

Cu o energie inepuizabila, barbatul Berbec se remarca a fi printre cei mai implicati si familisti masculi din zodiac. Nu se da deoparte cand trebuie sa puna mana pe matura si pe faras. Stie sa dea cu mopul, spala vasele, este foarte grijuliu si stie cum trebuie sa arate o casa curata. Stie sa o protejeze si sa ii arate ca o iubeste pe femeia de langa el, care se poate baza pe el cand vine vorba de treburile gospodaresti.

Responsabilitatile casnice nu-i sunt deloc straine, pentru ca Berbecul are un atasament crescut fata de figura materna. Cei mai multi Berbeci stau in preajma mamelor cand sunt mici, le invata micile trucuri casnice, stiu sa faca diverse cumparaturi si isi asuma responsabilitati inca de la varste fragede. Domeniul preferat de activitate este bucataria. Berbecul nu se da inapoi de la nimic din ceea ce implica activitatile in micul univers al gospodinei sale.

Creativitatea care-l caracterizeaza pe Berbec ii permite sa inventeze tot felul de preparate care sa-ti surprinda simturile.

Balanta

Echilibrul, armonia, perfectiunea – acestea sunt cuvintele care il caracterizeaza pe reprezentantul acestei zodii. Tocmai de aceea, este foarte important pentru barbatul Balanta ca femeia de langa el sa fie multumita. Traieste dupa deviza „Sotia fericita, viata fericita”, insa fara sa resimta acest lucru ca pe o corvoada.

Este un optimist incurabil, iar daca tie stersul prafului ti se va parea intr-o zi o misiune imposibila, va intra el in actiune. Nu-i place sa-si vada partenera nemultumita, tocmai de aceea o ajuta deseori la treburile gospodaresti. Atuul lui este curatenia, iti face casa luna, pentru ca este foarte atent atunci cand vine vorba de detalii. Astfel, va folosi toate periile de praf ale aspiratorului, nu va ierta niciun coltisor din casa, va peria atent covoarele si va avea grija sa fie tot timpul casa aerisita.

Pesti

Un bun ascultator, sensibil, barbatul nascut in aceasta zodie este cel mai priceput la treburile casnice dintre toti barbatii zodiacului. Si asta pentru ca, daca ceilalti nu exceleaza la capitolul reparatii capitale prin casa, pe barbatul Pesti si pe trusa lui de scule te poti baza oricand. Pe langa priceperea demna de un adevarat mester, barbatul nascut in zodia Pesti este foarte util cand vine vorba de gatit ori de alte activitati solicitante pentru o femeie: spalat, calcat, curatenie. Practic, le poate face pe toate.

Femeia de langa el se poate baza in orice moment sa-l lase sa-i calce lenjeria de pat, sa-i faca baie copilului sau sa-i gateasca. Iar seara, cand vine acasa obosita, aceasta mai primeste ca bonus si un masaj la picioare. Asadar, fetelor, dintre toate zodiile de barbati gospodari, barbatul-Pesti este cartea castigatoare!

 

Sursa: Respect și prietenie