Retete de Mancaruri

Asa se face un pilaf super delicios

 

 

 

 

Pilaf cu Carne de Cocos

Ingrediente:

pieptul si o pulpa de cocos
o cana cu orez
un morcov
o ceapa
ardei gras (am folosit congelat) sare
piper
50 ml ulei
patrunjel

 

Mod de preparare:

Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna cu legumele (inclusiv ardeiul congelat) si un praf de sare in oala sub presiune. Am turnat aproximativ 1,5 l apa si le-am fiert 25 de minute.

Cand au fiert le-am scos, am inlaturat ceapa iar morcovul l-am taiat cubulete. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit orezul spalat si scurs.

L-am calit 2-3minute pana bobul a devenit translucid, apoi am adaugat 4 cani de supa in care a fiert carnea.

Am lasat sa clocoteasca si am dat cratita la cuptor la foc mediu. Din cand in cand am amestecat usor. Dupa 20-25 de minute am adaugat carnea si morcovul taiat cubulete si am condimentat cu sare si piper.

Am mai lasat pana a scazut toata supa si bobul de orez s-a fiert . La sfarsit am presarat patrunjel.

 

Pofta buna!

 

 Sursa