Uncategorized

Anisoara muncea in Italia ca multe alte romance. Acum o luna, femeia in varsta de 59 de ani a disparut fara urma. E cumplit cum au descoperit-o carabinierii pe biata femeie

 

 

O romanca in varsta de 59 de ani a disparut fara urma in Italia, acum mai bine de o luna, iar abia acum familia ei a primit vesti bune.

Anisoara Avram a fost gasita, iar anuntul a fost facut chiar de catre fiica ei, Andreea. „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Tanara a stat de vorba si cu presa romaneasca din Italia si a spus ca mama ei a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fara adapost, dar ca nu isi aminteste mai nimic din ce i s-a intamplat in ultima luna.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anisoarei.

Anisoara Avram este din Fantanele, judetul Suceava si a disparut in Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca ingrijitoare in Limbiate, provincia dintre Monza si Brianza, o localitate din apropiere de Milano.

 

 

Sursa

Tags