Povesti de viata

Anastasia Lazariuc a dezvăluit ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă si la 70 de ani. ”Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”

 

 

Anastasia Lazariuc a dezvăluit ce aliment o ajută să se mențină tânără și suplă si la 70 de ani. ”Nu am ținut niciodată dietă dar am întotdeauna în frigider…”

 

Anastasia Lazariuc arată extraordinar la varsta ei, iar secretul siluetei și tinereții ei e un aliment ieftin și ușor de găsit. Artista acordă o atenţie sporită alimentaţiei şi se pare că datorită morcovilor, vedeta se menţine tânără şi frumoasă. Din frigiderul solistei nu lipsesc aceste radăcinoase, indiferent de anotimp.

„Dietă nu am ţinut niciodată. Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, când era Ileana la mine şi deschidea frigiderul, cădeau morcovii şi îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmpla asta când mă duc eu la ea şi deschid frigiderul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc la o emisiune TV.

La 64 de ani, Anastasia Lazariuc are o silueta de adolescenta si un ten lipsit de riduri. Meritul il au si genele, dar si stilul de viata echilibrat pe care l-a avut de-a lungul vietii. Artista a dezvaluit cateva dintre trucurile care o ajuta sa fie intr-o forma excelenta.

„Nu am fumat, nu am baut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cantat prin baruri. Sunt matinala. Cum ma trezesc, fac putina miscare si beau un pahar de apa pe stomacul gol, pentru ca asa cum ne spalam pe fata, trebuie sa ne spalam si pe interior. Apa trebuie sa fie calda, in nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lamaie”, a marturisit aceasta pentru Click.
Micul dejun incepe cu un suc de fructe si legume:”Imi fac un suc din morcovi, telina, un mar sau citrice, uneori pun si sfecla rosie, buna pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care sufera de ulcer”, spune ea. Tot dimineata, Anastasia mananca o felie de paine neagra cu unt sau cu ulei de masline, un ou, la pranz salate, iar seara dupa o anumita ora nu se mai atinge de mancare.

„Se spune ca masa de dimineata trebuie sa fie cea mai copioasa, masa de pranz trebuie sa o imparti cu prietenul, iar cea de seara sa o dai dusmanului. Si mama imi spunea sa nu mai mananc dupa asfintitul soarelui, pentru ca si astrele au o mare legatura cu corpul nostru, metabolismul fiind mai lent”, explica vedeta. Din casa cantaretei de peste Prut nu lipsesc mierea, laptisorul de matca, pe care il considera cel mai bun antibiotic, polenul si seminte de tot felul.

Consuma foarte putina carne si mai mult peste, iar in aceasta perioada cat mai multe verdeturi (loboda, leurda, stevie, spanac, salata verde).

 

Sursa: Infoalert.ro