Clatite si Gogosi

Am gasit reteta intr-o carte de bucate si am testat-o. Diseara iar le fac – Gogosele cu branza si oua

 

 

 

 

Astazi te voi invata cum sa pregatesti gogosele cu branza si oua. Haide sa trecem la treaba!

 

 Ingrediente:

200 ml lapte

3 oua

30g unt

100 g faina

150 g cascaval

 

 Mod de  preparare:

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina. Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala.

Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.

Punem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt , gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine.

Coacem la foc potrivit aprox. 10 minute, pana se rumenesc deasupra. Lasam sa se raceasca si apoi le mancam.

Reteta o am dintr-o carte de bucate cu preparate din oua.

Daca ti-a placut aceasta reteta nu uita sa o impartasesti cu cei dragi!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Colectionarul