Uncategorized

Adriana Bahmuțeanu regretă alegerile sentimentale pe care le-a făcut pentru ca a pierdut timp

 

 

 

 

Adriana Bahmuteanu a implinit 44 de ani si regreta alegerile sentimentale pe care le-a facut pentru ca a pierdut timp.

Adriana Bahmuteanu a implinit 44 de ani si nu a avut o aniversare foarte fericita. Si-ar fi dorit ca ziua ei sa fie diferita si si-ar fi dorit altceva pentru copiii ei. Vedeta a spus ca acum isi traieste anii tineretii si ca regreta alegerile sentimentale pe care le-a facut pentru ca a pierdut foarte mult timp.

„Ma simt obosita, sunt foarte obosita… implinesc 44 de pahare, ce as schimba in viata mea… nu as mai face aceleasi greseli pe care le-am tot repetat. Bineinteles ca regret (alegerile sentimentale), ca am pierdut timp foarte mult. E adevarat, uite, am doi copii frumosi, am alte satisfactii, dar cred ca puteam sa fac doi copii frumosi si fara tot acest balamuc. Eu acum imi traiesc anii tineretii. Am avut zile in care aveam bani sa imi cumpar o paine, am muncit de la 16 ani… acum simt ca imi traiesc tineretea”, a spus Adriana Bahmuteanu.

Vedeta le sfatuieste pe femei sa isi aleaga cu atentie un partener de viata si isi ofera ajutorul acelora care se regasesc in povestile ei.

„Le sfatuiesc pe femei sa fie atente sa isi aleaga un partener cu care sa mearga la drum, important e sa gasesti un om pe care sa te bazezi in viata. Si el pe tine. Pe la 14 ani m-am indragosit pentru prima oara, era un baiat din cartier, foarte dragut, a fost o dragoste platonica. Fiecare isi doreste sa aiba parte de o dragoste reciproca, nu au fost relatiile care imi trebuiau mie.

Poate cele care sufera in dragoste se regasesc in povestile mele si as putea sa le ajut cumva, sa se descopere pe ele insele. E grea singuratatea in cuplu. M-am simtit neiubita, m-am simtit ignorata, calcata in picioare, singura in relatie. Uneori e mai bine sa stai singura. Dupa divort, am stat in doliu si am suferit dupa casnicia mea decedata. Chiar ne e o aniversare fericita, mi-as fi dorit sa fiu mai fericita decat atat. Mi-as fi dorit altceva pentru ziua mea, pentru copii mei”, a spus Adriana Bahmuteanu intr-un interviu tv.

 

 Sursa

Tags