Inedit

Acești băieți se plimbau cu barca pe râu. Însă dintr-o dată peștii au început să sară din apă! (Video)

 

 

 

 

Nu există nimic mai relaxant decât să pescuiești într-o zi senină și frumoasă. Pescuitul este o activitate care are efect calmant: ești doar tu, natura și prietenii tăi. Cu greu ne putem imagina ceva mai relaxant, nu-i așa? Deși, cuiva pescuitul poată să-i pară plictisitor. Însă unei familii din Illinois, pescuitul lor cu certitudine nu li s-a părut o activitate plictisitoare. Ei și-au planificat bine activitatea, însă ceea ce urma să se întâmple i-a luat complet prin surprindere.

Acestă familie, tatăl împreună cu băieții săi, s-a pornit să pescuiască pe râul Spoon, când dintr-o dată s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat. Atunci când ei mergeau cu barca cu motor pe râu, peștii din râu au început să sară din apă până la un metru în aer! O parte din ei au nimerit chiar și în barcă!

O priveliște incredibilă! După fețele lor se vede că ceea ce se întâmpla nu era de loc normal. Și acest fenomen nebunatic a ținut aproape un minut! În acest răstimp din apă au sărit aproximativ 100 de pești! Dacă așa ceva s-ar fi întâmplat cu mine, cu siguranță că m-aș fi speriat.

Dacă ți-a plăcut cu sar peștii din apă drept în barcă, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

 

 

Sursa: Perfect Media