Remedii naturiste

A urmand o reteta destul de simpla, pe stomacul gol si s-a vindecat de ciroza hepatica avansata!

 

 

 

 

Ceea ce v-a urma, este o relatare a unei cititoare care a intalnit o femeie in varsta ce a reusit sa se vindece de ciroza hepatica avansata urmand o reteta destul de simpla….

” Eram la policlinica pentru o adeverinta pentru scoala. Asteptand sa imi vina randul, o doamna de langa mine m-a intreabat cat este ceasul. Din vorba in vorba, doamna respectiva a inceput sa-mi spuna povestea dumneaei, si anume: cum s-a vindecat de ciroza.”

„Spunea doamna aceea ca, la analizele de rutina i se descoperise ciroza, care era in stadiu avansat. Medicul ii spusese ca mult nu mai are de trait, si ca nu se merita ca ultimele luni din viata sa le petreaca prin spitale.”

„Doamna cu problema, la recomandarea unei cunostinte a incercat un tratament naturist, si anume : jumatate de kilogram de morcovi dat pe razatoare, jumatate de kilogram de patlagina proaspata, jumatate de kilogram de lamai tocate marunt.

„Se amesteca toate impreuna peste care se adauga miere cat sa acopere tot continutul.”

„Sa baga la frigider si se incepe a se consuma a doua zi, nu inainte de a se mesteca din nou. Se administreaza cate o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.”

„Din ceea ce mi-a spus, doamna cu problema s-a vindecat de ciroza in acest fel intr-un timp foarte scurt.”

” Interesant a fost faptul ca acest tratament s-a administrat concomitent cu tratamentul clasic oferit de medic.”

Tratamentul naturist mentionat mai sus este extrem de bun pentru detoxifierea ficatului.

Indiferent ca suferiti de o boala de ficat sau nu, ideea este ca se poate administra oricui, intrucat este 100% natural si nu are nici o contraindicatie.

„Sper ca aceasta reteta sa ii ajute pe cei in cauza sa treaca cu bine de incercarile vietii!” a completat cititoare noastra.

 

Sursa: Secretele