
Timp de pregătire: 30 minute
Ingrediente:
Pentru blat:
- 300 g făină
 - 150 g unt
 - 100 g zahăr pudră
 - 2 gălbenușuri
 - 1 cutie iaurt natural
 - 1 vârf de cuțit bicarbonat
 
Pentru umplutură:
- 500 g brânză
 - 150 g zahăr
 - 1 plic zahăr vanilat
 - 2 albușuri bătute spumă
 - 2 gălbenușuri
 - coaja rasă de la o lămâie
 
Pentru glazură:
- 50g zahăr pudră
 - jumătate de linguriță de ulei
 - zeama de la o lămâie
 - un pic de sirop, pe post de colorant
 
Împărțim aluatul de blat în două, întindem și așezăm primul blat într-o tavă mai mică, apoi întindem și umplutura și așezăm al doilea blat peste umplutură. Coacem la temperatura de 180 grade Celsius, până capătă o culoare frumoasă…
După ce s-a copt, turnăm și întindem uniform glazura.
Pentru glazură: amestecăm zahărul pudră cu zeama de lămâie, uleiul și siropul.
Este o rețetă simplă, dar foarte gustoasă!
Poftă bună!













