Horoscop

4 femei din zodiac, rupte din Rai. Sunt nepământesc de bune!

 

 

 

 

Unele femei au darul de a lumina o incapere doar prin simpla lor prezenta. Te coplesesc cu generozitatea si bunatatea lor, iar in fata lor te declari vrajit. Aceste femei sunt iubite de toata lumea si ar putea fi chiar ingeri sub acoperire. Iara care sunt nativele trimise din Rai pentru a le face viata mai frumoasa celorlalti.

Nativele Rac ofera iubire neconditionata

Printre cele mai bune femei din zodiac se numara nativele din zodia Rac. Femeia Rac este o binecuvantare pentru toti cei din jurul ei. Indeplineste cu succes orice rol – de mama, de prietena sau de sotie. In jurul ei domnesc pacea si armonia, e intelegatoare si mereu cu zambetul pe buze. Oricine poate apela la ea, iar ea il va ajuta in cel mai scurt timp. Are nevoie de toata iubirea pe care o ofera si merita ce e mai bun, scrie divahair.com.

Fecioarele stabilesc armonia in viata celor dragi

Fecioara este singura din zodiac care poate prelua controlul in mijlocul unui dezastru. Isi pastreaza calmul si este ca o calauza pentru cei din jurul ei. Desi pare autoritara, Fecioara doar este pragmatica si gaseste solutii atunci cand toata lumea este depasita de situatie. In dragoste se daruieste total si ridica pe oricine se afla intr-un impas. Firea ei calculata si toleranta este o binecuvantare pentru toti cei din anturajul ei, care apeleaza la ea de fiecare data.

Balantele sunt invaluite de o aura magica

Femeia Balanta atrage atentia ca un magnet, nu doar prin frumusete, ci si prin blandetea cu care a fost inzestrata. Se dedica total persoanelor din viata ei si are principii de viata solide, de la care nu se abate. Ii este natural sa fie in centrul atentiei, dar nu pentru ca isi doreste asta, ci pentru ca are o aura plina de magie, care atrage pe toata lumea. E inteligenta si nu-si incalca principiile bine definite. Daca vrei sa fii in preajma ei, trebuie sa fii la fel de dedicat si sa ii oferi siguranta de care are atata nevoie.

Nativele Capricorn sunt mentori spirituali

Femeia Capricorn pare rece, dar, odata ce ajungi sa o cunosti, vei vedea ca se dedica trup si suflet persoanelor de langa ea. Este extrem de serioasa si cei dragi vin la ea pentru sfaturi. Se dedica familiei si vrea sa le ofere o viata cat mai buna celor dragi. Este o persoana spirituala si ai putea crede ca este trimisa din Rai pentru a-ti arata calea cea dreapta. Daca ii vei urma sfaturile, vei vedea viata cu alti ochi si vei ajunge la un nou nivel de iluminare spirituala.

 

Sursa: Respect și prietenie